Virtuaalitalli Namer
etusivu esittely asukkaat toiminta muuta


Yleistä tietoa tallimme hevosista

Tälllä sivulla kerrotaan yleistä tietoa tallimme hevosista. Jos haluat päästä tutustumaan itse hevosiin, linkit löydät sivun oikeasta reunasta.

Kuten arvata saattaa, ratsumme asuvat pääosin ratsupuolella ja ravurit ravipuolella, mutta ei se ole niin tarkkaa vaikka joku joskus asuisikin "väärällä" puolella. Pihatossa asuvat nuoret hevosemme sekä eläkeläistammat.

Koska tallin omistaja on joissain asioissa ituhippi viherpiipertäjä, harrastetaan tallilla myös rescue-toimintaa ja näin ollen tiluksilla saattaa näkyä jos jonkinmoista nelijalkaista. Ostamme lopetusuhan alla olevia hevosia ja poneja, joiden kanssa pyritään iän ja terveyden puitteissa kilpailemaan ja valmentautumaan. Rescuet saavat loppuelämän kodin Namerista, ja suurimman osan kanssa teetetään myös jälkikasvua. Jälkeläisestä riippuen ne joko myydään tai jätetään tallille jatkamaan sukua.

Talillamme käytetään VHKR-ikääntymistä. Ratsumme ovat peruskoulutuksessa noin kolmivuotiaiksi asti. Peitsareiden kilpailutus aloitetaan kaksivuotiskaudella. Ratsuilla kilpailutus aloitetaan nelivuotiaana.

Pyrimme kilpailemaan hevosillamme realistisesti. Koulutustaso nousee aina iän ja sijoitusten myötä, eli kilpailu-uraansa aloittava nuori hevonen ei kilpaile samoissa luokissa kuin jo kilpailuissa menestynyt konkari. Nuori hevonen ei myöskään kilpaile yhtä usein kuin vanhempi lajitoverinsa. Ratsujen kanssa kilpailemme välillä myös muissakin kuin painotuslajissa sekä ratsastajan että hevosen mielenvirkistyksen vuoksi.

Ratsut
Ravurit
Pihatto
Ulkoasu, tekstit & kuvat © Tiia. Ulkoasun koodaus © Toya.
virtuaalitalli || SIM game stable