Virtuaalitalli Namer
etusivu esittely asukkaat toiminta muuta

Tallihenkilökunta

TIIA
Tallin varsinainen omistajuus on allekirjoittaneen, eli Tiian nimissä. Virtuaalimaailmassa olen pyörinyt vuodesta 2002 asti. Välillä kiinnostus on kadonnut vuosiksi, mutta aina olen palannut takaisin. Virtuaalihevosteluni alkoi Expagessa sijainneesta siitostallista, nimeltään Breedingstable Devonshire.

Ennen tallin ostoa on hevosten parissa tullut pyörittyä kymmenisen vuotta. Tämän lisäksi taskusta löytyy eläintenhoitajan tutkinto, eli paperiakin on tarvittaessa lyödä pöytään. Paljon olen saanut negatiivista palautetta nuoresta iästäni, ja monet epäilevätkin, saanko tallia ikinä tuottamaan. Hevosten kasvatus ja oman linjan aloittaminen on kuitenkin aina ollut yksi toiveistani, eli motivaatiota tallin menestymisen eteen löytyy.

silence
Aviomieheni tunnetaan nimellä silence. Hevosista ei paljoa ymmärrä, vaikka onkin nuorempana jonkun verran ratsastanut. Tykkääkin hoidella enemmän ravipuolen juttuja kuin kavuta hevosen selkään. Ansaitsee etätöistä tietokoneiden parissa sen verran hyvin, että tila voidaan pitää pystyssä. Silence keskittyy kuitenkin mielellään töihin päivisin ja auttelee tallissa vain iltaisin.

Ronnie
Tallin omistajapariskunnan hyvä ystävä, joka lähti mielellään hevosprojektiin mukaan. Tulee toimeen hevosen kuin hevosen kanssa, ja Ronnien näkeekin usein liikenteessä juuri niiden hankalimpien kanssa. Ronnie on tilan naistenmies, jonka ulkonäön perään kaikki tilan naispuoliset vieraat kuolaavat. Naisseikkailuistakin omistajapariskunta saa kuulla vähän useammin kuin oikeasti haluaisivat.

Tallin esittely
Tallin historia
Päiväjärjestys


Ulkoasu, tekstit & kuvat © Tiia. Ulkoasun koodaus © Toya.
virtuaalitalli || SIM game stable