Virtuaalitalli Namer
etusivu esittely asukkaat toiminta muuta

WRJ:n alaiset lännenratsastuskilpailut 24.08.2017

Tervetuloa osallistumaan WRJ:n alaisiin lännenratsastuskilpailuihin 24.08.2017. Kilpailun järjestäjänä ja vastuuhenkilönä toimii Tiia (VRL-00135) ja järjestyspaikkana Namer. Ensimmäinen luokka aloitetaan kello 18.00. Otathan huomioon päivän lämpötilan (ennusteiden mukaan +30) ja huolehdit sekä omasta että hevosen nesteytyksestä. Paikalla toimii buffet, minkä lisäksi tallin kaupasta voi ostaa sesongista riippuen eri hedelmistä valmistettuja tuotteita.

Säännöt ja rajoitukset:
- jokaiseen luokkaan otetaan 30 osallistujaa
- yhdeltä ihmiseltä max. 3 hevosta per luokka
- yksi hevonen saa osallistua max. kolmeen luokkaan
- VRL-tunnus on pakollinen, hevosen VH-tunnus vapaaehtoinen
- tarinakilpailut, joissa puolueeton tuomari päättää ratsukoiden sijoituksen perustuen omistajan kirjoittamiin teksteihin

Osallistumisohjeet:
- VIP 19.08.2017
- osallistumiset nmr.namer@gmail.com mailiin otsikolla WRJ4 allaolevassa muodossa:

Luokka
Nimi (VRL-00000) - Hevosen nimi
Tarina.

Luokat:
1. Halter 1/30 TT
Olet varma, että juuri tänään on se päivä kun voitatte halter-luokassa. Mikä saa sinut tuntemaan näin? Onko se aivan loistava sää, joka saa sinut positiiviselle mielialalle? Muistitko vihdoin pukea ne onnea tuovat alushousut? Vai löysikö hevosesi kenties sisäisen enkelinsä? Kerro maksimissaan muutamalla lauseella, miksi voitto on tänään sinun.

2. Versatile horse 2/30 tuom. Tierra
Näit/kuulit/haistoit/muuten vain aistisit, että tästä luokasta tulee häviö. Miksi sinulle tuli tällainen olotila? Lähetä WhatsApp-viesti taustajoukoillesi, jossa kerrot lyhyesti miksi häviö on mielestäsi tulossa.

3. Pole bending 1/30 TT
Pole bending -luokassa tarvitaan tunnetusti nopeutta, mutta Tel Avivin lentokentällä ei nopeus voisi henkilökuntaa vähempää kiinnostaa. Kerro, miksi joko sinä tai ratsusi tai kummatkin jäitte lentokentälle jumiin.

Osallistujat:
1. Halter
Tiia (VRL-00135) - Aaminah 5594 VH14-102-0056
Aavikkokettu! Meikä näki tänään aavikkoketun aamuruokia jakaessa! Jos tämä ei ole onnea tuova enne, niin en tiedä mikä on.

2. Versatile horse
1. Anarchy (VRL-14465) - PP's Zaphar VH14-057-0078
Te tiedätte, että oon täällä Namerissa westernkisoissa. Arvatkaa mitä muuta täällä on? No vesiesteitä! Kun Harri huomaa ne, tulee selkään niin että lotisee, se on kaivannut vettä täällä aavikon keskellä... Onneksi varasin ylimääräisen vaatekerraston mukaan.
Tuomarin kommentti: "Alkuun juttu vaikutti ennalta-arvattavalle, mutta saikin yllättävän käänteen. Hauski mielikuva hevosesta polskimassa onnessaan vesiesteessä :D"

2. Tiia (VRL-00135) - Wonderful Reaction VH14-065-0006
Tä oli sit tässä. Rakkaat beduiininaapurimme päättivät tulla ihailemaan kisojen tunnelmaa. Ei muuten mitään, mutta ne parkkeeras niitten auton tuohon kilpailukentän viereen. Jaa mikäs autossa? Ei muuten mitään, mutta ilmeisesti lapset ovat saaneet harjoitella maalausta sen kylkeen, on meinaan sen verran montaa kirkuvaa väriä käytetty että vain kahta pääväriä näkevä hevonenkin ymmärtää pelätä..

3. Pole bending
Tiia (VRL-00135) - Wonderful Reaction VH14-065-0006
Nyt alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttämään. Kuvittelin, että uusi passi takaisi nopean läpikulun passintarkastuksesta. Ja kissan marjat, meikäläisen epäillään edelleen kykenevän terrorismiin, vaikka tää on jo noin miljoonas kerta, kun Israelin maankamaralle astun. Tai siis, tahtoisin astua. Mikäs siinä istua pikkukopissa muutamien muiden henkilöiden kanssa, joista by the way kaikki näyttävät enemmän epäilyttäviltä kuin suomalainen nainen. Onneksi tää alkaa olemaan jo tuttua puuhaa, puhumattakaan että nykyään on älypuhelimet joilla tuhlata aikaa. Toista se oli kymmenen vuotta takaperin, kun ensimmäistä kertaa tässä kopissa istuin, ihan paniikissa ja vailla mitään muuta tekemistä kuin omat ajatukset. Noh, mikäs tässä odotellessa.


Takaisin kilpailuihin

Päivitetty: 04.08 klo 23.38

Ulkoasu & tekstit © Tiia. Ulkoasun koodaus © Toya
virtuaalitalli || SIM game stable