Virtuaalitalli Namer
etusivu esittely asukkaat toiminta muuta

WRJ:n alaiset lännenratsastuskilpailut 06.09.2017

Tervetuloa osallistumaan WRJ:n alaisiin lännenratsastuskilpailuihin 06.09.2017. Kilpailun järjestäjänä ja vastuuhenkilönä toimii Tiia (VRL-00135) ja järjestyspaikkana Namer. Ensimmäinen luokka aloitetaan kello 18.00. Otathan huomioon päivän lämpötilan (ennusteiden mukaan +30) ja huolehdit sekä omasta että hevosen nesteytyksestä. Paikalla toimii buffet, minkä lisäksi tallin kaupasta voi ostaa sesongista riippuen eri hedelmistä valmistettuja tuotteita.

Säännöt ja rajoitukset:
- jokaiseen luokkaan otetaan 30 osallistujaa
- yhdeltä ihmiseltä max. 3 hevosta per luokka
- yksi hevonen saa osallistua max. kolmeen luokkaan
- VRL-tunnus on pakollinen, hevosen VH-tunnus vapaaehtoinen
- tarinakilpailut, joissa puolueeton tuomari päättää ratsukoiden sijoituksen perustuen omistajan kirjoittamiin teksteihin

Osallistumisohjeet:
- VIP 05.09.2017
- osallistumiset nmr.namer@gmail.com mailiin otsikolla WRJ5 allaolevassa muodossa:

Luokka
Nimi (VRL-00000) - Hevosen nimi
Tarina.

Luokat:
1. Reining 2/30 tuom. Tierra
Hevosesi reagoi oudosti johonkin antamaasi apuun. Mikä oli apu ja minkälainen reaktio hevoselta tuli?

2. Versatile horse 1/30
Tämän luokan tuomarilla ei kaikki näytä olevan kondiksessa. Mikä tuomarilla on vialla ja miten edesautat omaa voittoasi?

Osallistujat:
1. Reining
1. Tiia (VRL-00135) - Wonderful Reaction VH14-065-0006
Reining-luokkamme suoritus oli mennyt aivan nappiin. Vielä oli vuorossa peruutus, joka oli minulle ja Rhealle helppo liike. Pysäytin Rhean, pyysin sitä peruuttamaan, ja seuraavaksi huomasinkin istuvani erittäin epämukavasti puolittain satulassa ja puolittain tamman selässä. Olin huomaamattani tuijottanut oikealla olevaa uloskäyntiä, eli painoni oli ollut oikealla ja herkkänä hevosena Rhea oli sitten peruuttanut oikealle, astunut suoraan merkkinä olevan muovitörpön päälle, säikähtänyt sitä ja tehnyt megaloikan etuvasemmalle. Se voitto oli sitten siinä, opinpahan keskittymään suorituksien loppuun asti.

2. Pölhö (VRL-01436) - Crampton Coronet
Aivan ei voi sanoa että Croc olisi varsinaisesti reagoinut apuun, ainakaan tietoisesti, mutta Claven istuessa orin liukupysähdykseen päästi ratsu pitkän ja railakkaan pierun — eikä mitään huomaamatonta pikkupaukkua, vaan kyllä areena raikui!
Jäipähän ainakin ratsukko katsomon mieleen...


2. Versatile horse
1. Tiia (VRL-00135) - Wonderful Reaction VH14-065-0006
"Help! A snake! A viper!" Käännyin kannoillani kohti huutoa ja näin fiinisti pukeutuneen miehen kiipeävän pisin aitauksen aitoja. Juoksin paikalle niin ripeästi kuin vain ehdin, puikkelehtien pakenevien ihmisten välistä- Enhän halunnut yhdenkään hevosen (tai ihmisen) saavan puremaa palestiinankyystä, joka kuitenkin on astetta vaarallisempi kuin suomalainen kyy. Saavuin paikalle ja näin miehen osoittavan noin metrin päähän jaloistani. Kun näin mitä mies osoitti, meinasin tirskahtaa. Kävelin tarhan portille (säilytämme jokaisen tarhan portin pielessä keppiä juuri käärmeiden poistamista varten), otin kepin ja nappasin hädin tuskin 20cm pitkän käärmeen hännästä kiinni ja kuljetin sen tarhan ulkopuolelle. Täysin vaaraton, myrkytön ja jopa tavattoman söpö käärmeenpoikanen oli tämän kaiken härdellin aiheuttaja. Kävin auttamassa miehen pois aidan päältä ja olin tavattoman tyytyväinen, että sain pidettyä naurut sisälläni. Olin nimittäin juuri auttanut kilpailumme tuomarin pinteestä.

Takaisin kilpailuihin

Päivitetty: 04.08 klo 23.38

Ulkoasu & tekstit © Tiia. Ulkoasun koodaus © Toya
virtuaalitalli || SIM game stable